Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinin Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hafta sonu da devam eden çalışmaları inceledi.
İlk olarak Kolordu Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Eşkinat, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı ve İbrahim Efendi Sokak esnafı ile çalışmaları değerlendirip, yapılacaklar hakkında bilgi verdi. Eşkinat, Kolordu Caddesi’nin ardından Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde Baykallar mevkisinde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına devam eden parkta incelemelerde bulundu.
BAYKALLARA NEFES ALDIRACAK BİR PARK
Süleymanpaşalılar için güzellikler oluşturmaya devam ettiklerini dile getiren Eşkinat, “Süleymanpaşalı vatandaşlarımız için güzel çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Burası daha önce çay bahçesi olarak işletilen bir alandı. Artık Süleymanpaşa Belediyesi’nin çabalarıyla gerek Baykallar çevresinde yaşayan gerekse Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinden ulaşım sağlayan vatandaşlarımız için eşsiz bir dinlenme parkı olacak. Çok yakında Süleymanpaşa yeni bir parka daha kavuşacak” dedi.
DEĞİRMENALTI CADDESİ’NİN YAPIMI TAM GAZ DEVAM EDİYOR
Park çalışmalarının ardından Değirmenaltı Mahallesi’ne geçen Eşkinat, ara sokakların ardından yapımına başlanılan ve iki ay içinde bitecek Değirmenaltı Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Değirmenaltı Caddesi’nde daha önce yaşanan yol çökmelerinin önüne geçebilmek için zeminin doldurulup beton ile kaplandığını ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Değirmenaltı Caddesi’nin altyapı çalışmaları tamamlanmasının ardından ekiplerimiz geçtiğimiz hafta çalışmaya başladı. Geçtiğimiz yıllarda gözlediğimiz yaşanan çökmelerin önüne geçebilmek için öncelikle alan büyük çakıl taşları ile sertleştiriliyor. Ardından beton dökülerek sağlamlaştırılıyor. Son olarak da üst yapısını yapıp özellikle üniversite öğrencilerimizin yoğunlukta yaşadığı bu mahallemize yeni bir hava vereceğiz. Birkaç küçük ara sokak çalışmamız ve Değirmenaltı Caddemizdeki yol çalışmamızın tamamlanmasının ardından Değirmenaltı Mahallemizde yol sorunu tamamen bitmiş olacak” ifadelerini kullandı.