Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gülay Sarıçam, Hastane Müdür Yrd. Fatih Can Mert ile beraber İlçe Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Op. Dr. Gülay Sarıçam, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyareti sırasında yaptığı bilgilendirmede, “Hastanemizde 253’ü kadrolu toplam 550 personel çalışmaktadır. 6 Pratisyen hekim ve 48 uzman hekimimizle vatandaşlarımıza elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ekim ayı itibariyle göğüs hastalıkları servisi ile ortopedi servisini hizmete açtık. 15 Ekim’den itibaren palyatif ünitesini de faaliyete geçirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gülay Sarıçam ve Çerkezköy Devlet Hastanesi Müdür Yrd. Fatih Can Mert’e teşekkür eden Kaymakam Kubilay, “İlçemizde yeni faaliyete giren Devlet Hastanemiz ilçemizin vizyonu olmuş durumda. Hastanemiz sadece ilçemize değil günlük olarak çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarımıza da hizmet vermektedir” diye konuştu.
Kaymakam Kubilay, hastane otoparkının da bir an önce tamamlanması için talimat verdi. Kaymakam Kubilay, Başhekim Op. Dr. Gülay Sarıçam ve tüm hastane çalışanlarına başarılı çalışmalar diledi.