Süleymanpaşa Belediyesinin engelli vatandaşların ulaşımlarını sağlamak üzere tahsis ettiği Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi’ne (SEKOMER) bağlı hizmet veren araçlar bayramda da hizmete devam ediyor.
Süleymanpaşa Belediyesinin engelsiz bir Süleymanpaşa sloganı ile çıktığı yolda engelli vatandaşların istedikleri yere ücretsiz olarak gitmelerini sağlayan araçlar için Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezinden talepler kabul ediliyor.
Talebin ardından engelli vatandaş ile iletişime geçen Süleymanpaşa Belediyesi SEKOMER birimi görevlileri engelli vatandaşları istedikleri yere ulaştırıyor.
"Öncelik olarak engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz"
Şuan için iki araçla engelli vatandaşlara hizmet verildiğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Süleymanpaşa Belediyesi çatısı altında öncelik olarak engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Tüm engellemelere, bizlere kesilen cezalara rağmen imkanlarımız doğrultusunda temin ettiğimiz en çağdaş şekilde amortisörlü asansör sistemi ile donattığımız engelli hizmet araçlarımız bayramda da vatandaşlarımız için çalışmaya devam edecek. Tüm vatandaşlarımıza mutlu bayramlar diliyorum" diye konuştu.