Ergene Belediyesi`nin projeleri arasında yer alan ve Masal Park adı verilen park alanında sürdürülen çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği ve açılışın 23 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı kaydedildi.
Ergene Belediye Başkanlığı’nca çocukların aileleriyle birlikte keyifli bir zaman geçirmesi adına hayata geçirdiği Masal Park 23 Nisan’da hizmete açılacak. Ergene’yi yeni sosyal alanlara kavuşturmak adına park proje çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Ergen Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yeşiltepe Mahallesi’nde yapılmasını planladığımız Masal Park projesini, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hizmete açacağız” dedi.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çocukların yanı sıra ailelerinin de keyifli zaman geçireceği modern bir park yapısı oluşturduk. İlçe genelinde yol ve asfalt çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da sosyal aktivite sahaları oluşturma görevimizin bilincindeyiz. Bu anlayıştan hareketle çalışmalarımızı hizmetlerimizi her daim ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.
“ÖZEL OYUN GRUPLARI ÖZEL TASARIM”
Oturma gruplarından, oyun gruplarına kadar Masal Parkı’nda yer alan hemen her şeyin çocuklar için özel olarak tasarlandığını ve hazırlandığını da sözlerine ekleyen Yüksel, “Çocuklarımız için her şeyi düşündük. Tuvaletler ve büfe binasının tasarımı mantar şeklinde tasarlandı. Çöp kovaları dahi çocukların sevdiği karakterlerle süslendi. Park alanındaki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Çalışmalar kısa sürede bitirilecek ve açılışa hazır hale getirilecek” diye konuştu.