gazi aileleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin bir araya geldiği Sevgi Sofrası iftar programına konuk olan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, şehit ve gazi ailelerinden hayır dua istedi.
Ergene Kaymakamlığı ve Ergene Belediyesi’nin ortaklaşa organize ettikleri iftar programına, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy, Jandarma Komutanı Üsteğmen Erkan Çınar, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa Çalım, Ergene’de görev yapan daire amirleri, şehit ve gazi aileleri, bölgede bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve yaklaşık 750 kişi katıldı.
İftar yemeği sonrasında, şehit ve gazi ailelerine hitap eden Kaymakam Fatih Kızıltoprak, "Bu mübarek Ramazan ayında inşallah hepimizin duaları kabul olur. İşlerimizin kolaylaşması için sizlerin hayır dualarını bekliyoruz. Ülkemizin bir köşesinde ve bazı büyükşehirlerimizde maalesef terör sıkıntısı devam ediyor. İnşallah bütün bunları birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız. Hepinize hayırlı ramazanlar dilerim. Her yıl Ramazan ayında şehit ve gazi ailelerimizle yaptığımız iftarımızda bu yıl halkımızın her kesiminin de olması çok daha ayrı bir güzellik kattı. İftar programımıza teşrif eden herkese teşekkür ediyorum. Şehit ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Şehitlerimizin geride bıraktıkları bizlere emanettir" dedi.
Kaymakam Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak yemekten sonra şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilenerek sohbet etti. Program ilahi gurubunun gösterisi ile sona erdi.