2017-2018 futbol sezonunda Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor, kalesini tecrübeli kaleci Erhan Kırcı’ya emanet etti. Velimeşe temsilcisi TFF 1. Lig deneyimi de olan savunma oyuncusu Zekeriya Kaçaroplu’nu da kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezona Bayburt Grup Özel İdare takımı ile başlayıp 2. Lig takımlarından Anadolu Üsküdar ile tamamlayan 29 yaşındaki Kaleci Erhan Kırcı kendisini Ergene Velimeşespor takımına bağlayan sözleşmeye imza attı. Yıllarca profesyonel liglerde forma giyen ve geçtiğimiz sezon 19 maça çıkan Erhan Kırcı yeni sezonda Ergene Velimeşespor takımının formasını giyecek.

Çoğunluğu 2. Lig’de olmak üzere U-21 Ligi, Türkiye Kupası ve 3. Lig’de 250’yi aşkın maça çıkan tecrübeli kaleci İskenderun Demirçelikspor, Kayserispor, Nazilli Belediyespor, Erzurum BBSK, Körfezspor, Yimpaş Yozgatspor, Düzyurtspor, Tire 1922, Bayburt Grup Özel İdare ve Anadolu Üsküdar takımlarının formalarını giydi.

Ergene Velimeşespor geçtiğimiz sezon Denizli BBSK’de forma giyen 24 yaşındaki savunma oyuncusu Zekeriye Kaçaroğlu ile de anlaşma sağladı. Bucaspor forması ile TFF 1. Ligde de boy gösteren Zekeriya, Ergene Velimeşespor yöneticilerinin de yer aldığı törende kendisini mavi - beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Daha önce Bucaspor, Bayrampaşa, Kırklarelspor ve Denizli BBSK takımlarının formalarını giyen Zekeriya Kaçaroğlu 41’i TFF 1.Lig’de olmak üzere 100’ün üzerinde maça çıktı. Genç oyuncu gelecek sezon Ergene Velimeşespor takımının başarısı için ter dökecek.