AK Parti ve CHP Tekirdağ Milletvekilleri Gaziantep’teki terör saldırısını kınadı.
Gaziantep’te bir düğüne yapılan bombalı terör saldırısına, ülkenin 4 bir yanından tepkiler çığ gibi büyüyor. AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün ile CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, Faik Öztrak ve Emre Köprülü sosyal medya hesaplarından hain saldırıyı kınadılar.
"Terör saldırılarına karşı millet olarak birlik olmaya devam edeceğiz"
Milletvekili Mustafa Yel saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Gaziantep ilimizde 20 Ağustos 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında bugün itibarıyla 50 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Düzenlenen menfur terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Haince düzenlenen saldırı ve bu saldırıyı yapanları bir kez daha lanetle kınıyorum. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerini kullanırken, Milletvekili Ayşe Doğan da Gaziantep’te meydana gelen hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifa dileyerek, "Birlik ve beraberliğimize kasteden terör saldırılarına karşı millet olarak birlik olmaya devam edeceğiz. Milletimizin başı sağolsun" dedi.
"Hain terör saldırısını şiddetle lanetliyorum"
Milletvekilli Metin Akgün’de "20.08.2016 Cumartesi gecesi saat 22.40’da Gaziantep’in Merkez Şahinbey ilçesi’nde sokakta yapılan düğünde kalabalığın arasına karışan canlı bomba teröristin, üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucunda 50 vatandaşımız yaşamını yitirmiştir. Hain terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim. Bu hain terör saldırısını şiddetle lanetliyorum. Milletimizin başı sağolsun" paylaşımında bulundu.
"Teröre, terörden beslenenlere lanet olsun"
CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ise, "Düğün evini cenaze evine çeviren bu insanlık dışı terör eylemini lanetliyorum. Gazi şehrimizin ve tüm ülkemizin başı sağolsun" paylaşımında bulunarak teröre tepkisini dile getirirken, Miletvekili Faik Öztrak da, "Hain terör bu kez Gaziantep’te gençlerimizin en mutlu gününde vurdu. Terörün amacı bölmek parçalamak. Biz bölünmeyeceğiz, bir olacağız" ifadelerine yer verdi.
Milletvekili Emre Köprülü ise "Düğün evini bile kana bulayan bu alçaklara, teröre, terörden beslenenlere lanet olsun. Dualarımız Gaziantep’le" şeklinde paylaşımda bulundu.