Kanser hastalarının moral kazanmasına yönelik, Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Namık Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğiyle Keçe Kursu açıldı.
Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi tarafından, kanser hastalarının moral kazanmasına yönelik Namık Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Keçe Kursu’nun açılışı, Namık Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi seminer salonunda yapıldı.
Keçe Kursu’nun açılışına hastane Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Sibel Özkan Gürdal, Kadın Doğum Uzmanı Doç.Dr. Nicel Taşdemir, Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Rafet Mete, Pataloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Meltem Öznur, Radyoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Tuğba İlkem Kurtoğlu Özçağlayan, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tülin Yıldız ve Namık Kemal Üniversitesinde farklı dallarda hizmet veren değerli hocalar, Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dr. Hülya Becerir, Şube çalışanları Nermin Gül, Gamze Ayna ve kanseri yenerek hayata renk katan kursiyerler katıldı.