Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Velimeşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Konferans Salonu, Türk Dili ve Edebiyatı dersliği, Yabancı dil Dersliği ve Sosyal Bilimler Dersliği açılış programına katıldı.
Tekirdağ’ın Ergene İlçesi Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Velimeşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Konferans Salonu, Türk Dili ve Edebiyatı dersliği, Yabancı dil Dersliği ve Sosyal Bilimler Dersliği açılış programına katıldı. Kurdele kesiminin ardından, öğrencilerin en iyi faydalanacağı şekilde özenle dizayn edilmiş sınıfları gezen Kaymakam Fatih Kızıltoprak, okul müdürü Hatice Aktaş’tan bilgi aldı.
Açılışa katılan davetliler ve öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Kızıltoprak konuşmalarında, Özveriyle çalışan Okul müdürleri ve öğretmenlerin desteği ile Ergeneli öğrencilerin başarı oranının her geçen gün artmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek ailelerin de her zaman öğretmenler ile koordineli olması gerektiğini vurguladı. Kızıltoprak, çalışmalarından dolayı okul müdürü Hatice Aktaş’a ve öğretmenlere teşekkür etti.