Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalarda incelemede bulundu.
Ziyaretlerine Beks Çorap ve İç Giyim Fabrikası ile başlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bekmezci tarafından karşılandı. Fabrika hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bekmezci’den bilgi alan Kubilay, bir süre sohbet ettikten sonra Bony Tekstil Fabrikası ziyaretlerine geçti. İşletmenin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya tarafından karşılanan Kaymakam Kubilay, fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
"ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK"
Çerkezköy’ün, geniş ulaşım olanaklarına sahip olması nedeniyle bölgenin önemli bir sanayi merkezi haline geldiğini belirten Kaymakam Kubilay, "Ülkemizde önde gelen sanayi kuruluşlarından çoğu bölgemizde faaliyet göstermektedir. Yüzlerce fabrikaya ev sahipliği yapan ilçemizdeki sanayi kuruluşlarını daha yakından tanımak, üretim ve istihdam faaliyetlerini bizzat incelemek, sorun ve sıkıntılarını dinlemek ve çözüm yolları aramak için ziyaretlerimiz devam edecektir" diye konuştu.