Kırklareli İli Kaynarca Beldesi Belediye Başkanı Serdar Türker, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında TESKİ’nin il genelinde sürdürdüğü çalışmalar ve Kaynarca Belediyesi’nin yaptığı icraatlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, “TESKİ’nin kurulduğu günden bugüne çalışmalarını hızla devam ettirdiği, daima ivme kazandığı göründüğü üzere ortadadır. Bu çalışmalar neredeyse tüm Trakya’da bilinmektedir. Bunun üzerine TESKİ’nin deneyimleri hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı ziyarete geldim” dedi.
Başkan Türker ayrıca, TESKİ’nin yapmış olduğu tüm çalışmaları gayet başarılı bulduğunu dile getirerek, Genel Müdür Başa’ya TESKİ’nin çalışmalarında başarılar diledi.
Genel Müdür Başa da TESKİ’nin yürüttüğü çalışmalar kapsamında civar bölgelerde bulunan belediyelerle görüş alışverişi içinde bulunabileceklerini ve destek verilmesi gereken konular olması durumunda yardımcı olabileceklerini dile getirdi ve Başkan Türker’e bu ziyaretten dolayı teşekkür etti.