Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, köyden mahalleye dönüşen merkeze uzak mahallelerde çalışmalarını arttırdı.

Geçtiğimiz aylarda yol yapım ve onarım çalışmaları ile köyden mahalleye dönüşen merkeze uzak mahallelerde çalışmalarını sıklaştıran ekipler, Sepetli, Evciler ve Selçuk mahallelerinde bakım çalışmaları ile dikkat çekti.

Selçuk Mahallesi’nde eskiyen köprüde iyileştirme ve güçlendirme çalışması yapan Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, köprüde oluşan çukurlar ve kaymalara müdahale etti. Selçuk Mahallesi’nin yanı sıra Evciler Mahallesi’nde muhtarlık binası yapımına başlayan ekipler, zemin güçlendirme çalışmasının ardından temel atıp binanın yapımına başladı.

Sepetli Mahallesinde mezarlık yolunu bakıma alan Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Karacakılavuz Mahallesinde yol tesviyesi ile çalışmalarına devam etti.

Öte yandan ekipler ilçe merkezinde de çalışmalarına devam ederken, Ortacami Mahallesi Sur Sokakta yol tesviyesi ve malzeme serimi, Kumbağ Mahallesi Limon Sokakta muhtarlık binası yapımı, 100. Yıl Mahallesi eski sanayide yıkım ve şehrin çeşitli yerlerde yol onarım çalışmaları gerçekleştirdi.