Geçen yıl yapılan yarışlarda Türkiye Şampiyonu olup Avrupa Şampiyonasına katılan ve oradan da Avrupa Dördüncüsü unvanı kazanan Özel Milli Sporcu Ataberk Yücel, Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’ne katıldı.
Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Antrenörü Gökçe Kıran ile birlikte çalışmalara başlayan özel milli sporcu Ataberk Yücel, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken bir kez daha Tekirdağ’ın gururu olacağına inandığını ve bu yolda çalışmalarını arttırdığını dile getirdi. Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’ne katılmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yücel, “Süleymanpaşa Belediyesi’nin desteği ile başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a ve antrenörüm Gökçe Kıran’a bana desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
“Ataberk, geçmiş performansını gölgede bırakabilecek potansiyele sahip”
Yüzme Antrenörü Gökçe Kıran ise Ataberk’in geçmiş performansını gölgede bırakabilecek potansiyele sahip olduğunu düşündüğünü ifade etti. Kıran çalışmaları hızlandırdıklarını ve yeni yarış sezonuna hazır olduklarını söyledi.