Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan minik kız hentbol müsabakaları sona erdi. Final müsabakaları sonucunda 3’üncülül-4’üncülük maçında Muratlı Halk Eğitim-Çorlu Spor’u 4-0 yenerek 3’üncülüğü alırken, final maçında ise Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Çorlu Fener Spor Kulübünü 5-4 yenerek şampiyon oldu.
Türkiye Hentbol Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan minik kız hentbol müsabakaları sona erdi. Süleymanpaşa ve Çorlu 2 grup merkezinden oluşan ligde toplam 7 takım ve yaklaşık 100’e yakın minik kız sporcu, kıyasıya mücadele etti.
Düzenlenen final müsabakaları sonucunda 3’üncülük - 4’üncülük maçında Muratlı Halk Eğitim, Çorlu Spor’u 4-0 yenerek 3’üncülüğü alırken, final maçında ise Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Çorlu Fener Spor Kulübünü 5-4 yenerek şampiyon oldu. Kazanan takımların madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Hentbol İl Temsilcisi Burhan Ece, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörlerinden Hentbol Antrenörü Mustafa Kör tarafından takdim edildi.
Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü, kazanan takımları kutlayarak, öğrencilere başarılarının devamını diledi.
Dereceye Giren Takımlardan 1. Tekirdağ Gençlik ve Spor Kulübü olurken, 2. Çorlu Fener Spor Kulübü, 3 ise Muratlı Halk Eğitim Spor Kulübü oldu.