Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Apartmanlarımız okutuyor, Süleymanpaşa’nın filizleri yetişiyor" projesine destek veren Değirmenaltı Konakları sitesinin girişine proje katılım plaketini astı.
“Apartmanlarımız okutuyor, Süleymanpaşa’nın filizleri yetişiyor” projesi kapsamında, maddi imkanları kısıtlı ve ailesinin gelir düzeyi düşük, ekonomik olarak bursa ihtiyacı olan öğrencilere, ülkeye yararlı kişiler olarak yetiştirilmelerine katkı sağlamak amacıyla apartman yöneticileri tarafından verilen burslar için katılımcı her apartman, site, işyeri girişlerine asılan ve binanın bir öğrenci okuttuğunu gösteren plaket, projenin son destekçisi Değirmenaltı Konakları adlı siteye, Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından asıldı.
Proje destekçisi site sakinlerine teşekkür etti
Proje destekçisi siteyi ziyaret ederek bir süre site yöneticisi ve sakinleriyle sohbet eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, "Bu site bir öğrenci okutuyor" adlı plaketi site girişine asarak projeye desteklerinden ötürü site yöneticisi ve sakinlerine teşekkür etti.
“Amacımız öğrenci okutulmasına vesile olmaktır”
Projenin amacı ile ilgili kısa bir bilgi veren Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Bizim bu projede amacımız aramıza 3-5 kişi daha katmak değil, Süleymanpaşa genelindeki apartmanları, kişi ve kurumları da içine alarak böyle bir proje gerçekleştirip öğrenci okutulmasına vesile olmaktır. Hedefimiz herkesi bu projeye katmak ve sürekliliği olan geniş bir ağ kurmak” dedi.
“Herkesi bu kampanyaya katılıp bir öğrencimizin daha okumasına yardımcı olmaya davet ediyorum”
Süleymanpaşa’daki herkesi projeye katılmaya davet eden Eşkinat, “Aylık 200 TL katılım ile bir apartman, bir topluluk ya da bireysel olarak herkesi bu kampanyaya katılıp bir öğrencimizin daha okumasına yardımcı olmaya davet ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılında yeni filizlerimiz için lütfen sizlerde katkı verin” ifadelerini kullandı.