Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Sarıkoca, demokrasi nöbetlerine katılıp, görev alan bütün personellere teşekkür etti.
Demokrasi nöbetlerinde görev alıp çeşitli kumanya dağıtımlarında bulunan İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, “15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine vatandaşlarımızın başlattığı demokrasi nöbetlerine ve mitinglerine katılan tüm personelimize teşekkür ederim” dedi.
Sarıkoca, 15 Temmuz gecesi demokrasiye ve halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanına karşı yapılan darbe girişiminin ardından tüm vatandaşlar ve personellerin, demokrasiyi koruma adına milli birlik, beraberlik ve dayanışmanın en iyi şekilde temsil edildiği demokrasi nöbetlerine ve mitinglerine katılarak hassasiyetlerini gösterdiklerini söyledi. Sarıkoca konuşmasının devamında şöyle konuştu:
“Personelimizle hem demokrasi nöbeti tutuyoruz, hem de bazı geceler görevimiz olmadığı halde bu işe dertlenerek "çorbada bir tuzumuz olsun" düşüncesiyle demokrasi nöbetçilerine ikramlarda bulunma gayreti içerisindeyiz. Aynı tutum ve davranışımızı büyük ilçelerimizde ilçe müdürlüklerimiz vasıtasıyla da yapmaya çalışmaktayız. Onların yaptığı fedakarlığın yanında bizim yaptığımız bu hizmet, denizde bir damladır. Geceleri demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımıza ikramlarla hizmette bulunup, sabahları da mesaisine gelen ve işlerini aksatmadan yürüten tüm personelimize ve bu çalışmalarımız sırasında kurumumuza desteklerini esirgemeyen esnafımıza can-ı gönülden teşekkür ederim. Tekirdağ İlimiz çiftçisiyle, esnafıyla, memuruyla vatanına ve demokrasisine sahip çıkmıştır. Vatandaşlarımız, meclisini bombalayan, silahsız halkına kurşun yağdıran bir grup terörist vatan hainine ve tüm dünyaya demokrasiye nasıl sahip çıkacağını göstermiştir. Yüce Rabbimin milletimizi benzer tehlikelerden ve her türlü iç ve dış tehditten korumasını niyaz ediyorum. 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi karşısında onurlu bir şekilde mücadele edip şehit düşen vatandaşlarımızı, kamu görevlilerimizi rahmetle anıyorum."