Süleymanpaşa Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla "sevgi sofraları" adı altında düzenlediği mahalle iftarlarında üçüncü haftayı tamamladı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da katılımıyla her gün farklı bir mahallede kurulan sevgi sofralarında vatandaşlar birlik ve beraberlik içerisinde oruçlarını açmalarının mutluluğunu yaşarken, iftar vakti öncesinde de Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile bir araya gelerek sohbet ettiler.

“HAFTANIN SON İFTARI YAKLAŞIK 4 BİN KİŞİNİN KATILIMIYLA 100. YIL MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ”

Ramazan ayının üçüncü haftasında sevgi sofraları sırasıyla Barbaros, Banarlı, Yağcı, Kumbağ, Gündoğdu, Ertuğrul ve Selçuk mahallelerinde kurulurken, haftanın son iftarı yaklaşık 4 bin kişinin katılımıyla 100. Yıl Mahallesi’nde gerçekleşti.

Üçüncü haftasını tamamlayan sevgi sofralarına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Mehmet Hilmi İşsever, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haftanın son durağının 4 bin kişilik katılımın sağlandığı 100. Yıl Mahallesi olduğu sevgi sofralarının üçüncü haftasında gelenekselleşen ney dinletilerinin yanı sıra Süleymanpaşalılara dağıtılan iftar menüsünün ardından iftar sonrası devam eden Osmanlı macunu, ramazan şerbeti ve pamuk helva ikramları vatandaşların yüzlerini güldürdü.