Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla iftar için düzenlenen sevgi sofraları devam ediyor.
Her gün farklı bir mahallede sokaklara kurulan sofralarla, mahalle halkının birlik, beraberlik ve dayanışmasını arttırmayı amaçlayan sevgi sofraları, Süleymanpaşalıların geniş katılımıyla devam ediyor. 7 Haziran Salı günü Hürriyet Mahallesi Reşat Nuri Güntekin Caddesi’nde kurulan sevgi sofralarına katılım büyüktü. Kurulan sevgi sofralarına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Berkay Çakır, Telat Akköse ile Süleymanpaşa Belediye Meclisi üyeleri, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Emin Dırak, siyasi parti temsilcileri ve yaklaşık 3 bin Süleymanpaşalı katıldı. Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan iftar menüleri eşliğinde iftarlarını yapan Süleymanpaşalılar, ney dinletisi eşliğinde güzel bir akşam geçirdi.
SEVGİ SOFRALARININ İKİNCİSİ 800 SÜLEYMANPAŞALIYLA BAHÇELİEVLER MAHALLESİ’NDE KURULDU
8 Haziran Çarşamba günü Bahçelievler Mahallesi TOKİ Konutları’nda bulunan Şehit Piyade Er Ercan Ay İlkokulu bahçesinde kurulan sevgi sofralarına yaklaşık 800 kişinin yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları, Süleymanpaşa Belediye Meclisi üyeleri ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Mehmet Kıray katıldı.
SEVGİ SOFRALARININ ÜÇÜNCÜSÜ 600 KİŞİLİK KATILIMLA KÖSEİLYAS MAHALLESİ’NDE KURULDU
9 Haziran Perşembe günü Köseilyas Mahallesi mahalle meydanında kurulan sevgi sofralarına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Köseilyas Mahalle Muhtarı Mahir Sadık ile yaklaşık 600 mahalle sakini ve Tekirdağ Bisiklet Kulübü (TEBİS) üyeleri misafir oldu. Ney eşliğinde oruçlarını açan mahalle sakinleri TEBİS üyelerine de ev sahipliği yaptı.
SEVGİ SOFRALARININ DÖRDÜNCÜSÜ ZAFER MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
10 Haziran Cuma günü Zafer Mahallesi Kamil Korkmaz İlkokulu bahçesinde gerçekleşen mahalle iftarına Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir’in yanı sıra Zafer Mahallesi Muhtarı Yücel Çüle ve çok sayıda Süleymanpaşalı katıldı.
SEVGİ SOFRALARININ BEŞİNCİ DURAĞI YAVUZ MAHALLESİ OLDU
11 Haziran Cumartesi günü Yavuz Mahallesi Perşembe Pazarı Caddesi’nde kurulan sevgi sofralarına Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Mehmet Hilmi İşsever, Yavuz Mahallesi Muhtarı Hasan Özer ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
SEVGİ SOFRALARININ BU HAFTAKİ SON DURAĞI NAİP MAHALLESİ OLDU
12 Haziran Pazar günü Naip Mahalle Meydanı’nda kurulan sevgi sofralarına çok sayıda mahalle sakininin yanı sıra, Naip Mahallesi Muhtarı Ferat Ataç ve Tekirdağ Bisiklet Kulübü (TEBİS) üyeleri katıldı. İftar saatinin gelmesiyle birlikte oruçlarını açan mahalle sakinleri, iftardan sonra Süleymanpaşa Belediyesi sevgi sofralarının geleneksel tatları olan Osmanlı macunu ve Ramazan şerbetinin ikramıyla güzel bir akşam geçirdi.