Süleymanpaşa Belediyesi tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen Türk Sanat Müziği konserlerinde bu ay Şef Salih Demirci yönetiminde Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuarı Korosu seyircisinin karşısına çıktı.

Kadın bestekarların eserlerinden oluşan repertuarıyla sahne alan Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuarı Korosu, Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda Türk Sanat Müziği sevenleriyle bir araya geldi.

Koro ve solo olarak seslendirilen eserlere dinleyiciler de alkışlarıyla eşlik etti. Konserin son parçası ise izleyicileri coşturdu. İzmir Marşıyla final yapan koro dakikalarca ayakta alkışlandı.

“Etkinlikler mart ayı boyunca devam edecek”

Konser sonunda sahneye gelerek bir konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerini mart ayı içine yaydıklarını dile getirerek, “Bu konser de Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştirdiğimiz bir etkinlikti. Konservatuvarımızın değerli öğretim üyelerine ve koromuzun yetenekli sanatçılarına teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimiz devam edecek” açıklamasında bulundu.