Süleymanpaşa Belediye Meclisi, 2016 Mayıs ayı toplantısını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında 8 gündem maddesi görüşülerek oylamaya sunuldu. Süleymanpaşa Belediye Meclisi İhtisas Komisyonlarında görüşülen maddelerde meclis gündemine sunulurken, İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 22, Çevre Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunda gelen 3 ve Kültür Komisyonu’ndan gelen 1 madde Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri tarafından değerlendirilerek görüşüldü.
2015 MALİ YILI KESİN BÜTÇESİ OKUNUP OYLAMAYA SUNULDU
19 gündem harici madde ve 1 önergenin de dahil olduğu Süleymanpaşa Belediye Meclisi 2016 yılı Mayıs ayı toplantısı sonunda Süleymanpaşa Belediyesi 2015 Mali Yılı Kesin Bütçe Hesap Komisyonu’nun raporu okundu.
Başkan Eşkinat, rapor okunması öncesinde kanun gereği Süleymanpaşa Belediye Meclis Başkan Vekili Münür Karaevli’ye görevi devrederken, tek tek tüm müdürlüklerin bütçeleri oylanıp oy çokluğu ile bütçe kabul edildi.
MECLİS SONRASI ŞEHRİN GELİŞİMİ İÇİN TOPLANTI YAPILDI
Süleymanpaşa Belediyesi Meclisi’nin bir sonraki toplantısının 1 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 10.00’da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılacağı açıklandı. Başkan Eşkinat, meclis toplantısı sonrası tüm parti meclis gruplarının katılımıyla basına kapalı olarak şehrin gelişimi adına atılacak adımlar konusunda bir toplantı gerçekleştirdi.