Süleymanpaşa Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında engellilere destek olmak ve duyarlılığı arttırmak üzere söz ve müziği Ete Kurttekin’e ait Ses adlı şarkıya işaret dili ile klip çekti.
BAŞKAN EKREM EŞKİNAT DA KLİPTE YER ALDI
Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Süleymanpaşa Belediyesi’nin 17 müdürlüğünden birer personelin katılımıyla çekilen klipte, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da yer aldı.
Engelli vatandaşlara karşı duyarlılığı arttırmak amacıyla gerçekleştirilen projeye Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde görevli işitme engelli personeller, Süleymanpaşa Belediyesi İşaret Dili Kursu’na katılan personeller ve işaret dili bilen personeller katıldı.
3 GÜN İÇİNDE 27 BİN KİŞİ İZLEDİ
Çekimleri ve montajı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan şehrin turistik yerlerinde gerçekleştirilen çekimlerin ardından Engelliler Haftası’nın ilk günü T.C. Süleymanpaşa Belediyesi Facebook sayfası ve Süleymanpaşa TV Youtube kanalında yayınlanan video 3 gün içinde 27 bin kişi tarafından izlenirken, yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı.
“ENGELSİZ BİR SÜLEYMANPAŞA İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Video ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Her gün hızlıca değişen gündemde engellilerimize dikkat çekmek ve bir nebze de olsa bu konuda duyarlılığı arttırmak için böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Süleymanpaşa Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için uğraşıyoruz; engelsiz bir Süleymanpaşa için çalışıyoruz. Tekrar söylemekte fayda görüyorum. Hepimiz birer engelli adayıyız. Lütfen bunu unutmayıp bu konuda atılacak adımlara destek olarak yaşayın” diye konuştu.