Süleymanpaşa Belediyesi tarafından öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmeleri adına düzenlenen yaz kursları, Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde başladı.
Deneyimli eğitmenler tarafından 12 ayrı branşta toplam 672 öğrencinin katıldığı kurslarda satranç branşında 44, mental aritmetik branşında 48, voleybol branşında 42, basketbol branşında 47, futbol branşında 43, yüzme branşında 155, gitar branşında 99, keman branşında 40, bateri branşında 42, piyano branşında 72, halk oyunları branşında 48 ve bale branşında 36 öğrenci eğitim görüyor.
Yaz sonuna kadar sürecek eğitimler ile ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Konservatuarı Şefi Salih Demirci, ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimlere katılımın yüksek olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Demirci, "Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’ın talimatı ile başladığımız ve 12 branşta açtığımız kurslarımıza 672 öğrenci kayıt oldu. Öğrencilerimizin yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmek istemeleri bizleri mutlu etti. Yaz sonuna kadar devam edecek ücretsiz kurslarımızda gelişim çağındaki çocuklarımıza yeni bir ilgi alanı yaratabilir, gelişiminde en ufak bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.