Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde planlanan program dahilinde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.
Dört ayrı noktada çalışmalarını sürdüren ekipler, Dereağzı’nda TESKİ tarafından yapılan altyapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına başlarken, toprağın üst yapı öncesi sıkıştırılmasıyla kaldırım yapım ve yenileme işlemlerini gerçekleştiriyorlar.
100. Yıl Mahallesi İnci Sokakta alt yapının tamamlanması ile üst yapı çalışmalarına geçildi
100. Yıl Mahallesi İnci Sokak’ta yine altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından harekete geçen Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, yol düzlemesinin ardından atılacak asfalt öncesi iki yönlü olarak kaldırımları döşüyor.
Baykallarda ara sokaklara kilit taşı döşeniyor
Baykallar’da da ara sokaklarda yol yapım çalışmalarına devam eden ekipler, Mutlu Kent Baykallar Çay Bahçesi yanında Sönmez Sokak’ta kilit taşı döşeyerek sokağa yeni bir hava katıyor.
Namık Kemal Mahallesi’nde yeni yollar açılıyor
Namık Kemal Mahallesi’nde şehir planlarında yol olarak gözüken alanlarında yol açma çalışması yapan Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri’nin bir ekibi de bakım onarım üzerine şehrin çeşitli yerlerinde çalışmalarına devam ediyor.