Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasından sonra, kurulan Süleymanpaşa ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Sinan Gürcüoğlu’nun, Milli Eğitim Bakanlığı, merkez teşkilatına tayini çıktı.
Bakanlık Hukuk Müşavirliği’ne, şube müdürü olarak atanan, Sinan Gürcüoğlu’na, düzenlenen veda yemeğinde, sevenleri yalnız bırakmadı. Veda yemeğine, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin yanı sıra okul ve kurum müdürleri ve mesai arkadaşları katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü, Halis İşler, şube müdürü olarak görev yaptığı dönemde, iyi bir mesai arkadaşı olduğunu ve yeni görevinde başarılar diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur da, Bakanlığın iyi bir bürokrat kazandığını, Süleymanpaşa için kayıp olduğunu dile getirdi ve yeni görevinde başarılar diledi.
Sinan Gürcüoğlu ise, güzel günlerde güzel insanlarla burada tanıştığını, üzülerek buradan ayrıldığını dile getirdi. Ankara’ya yolu düşenleri ziyaretine beklediğini ifade eden Gürcüoğlu, veda yemeğine katılan herkese teşekkür etti.