Süleymanpaşa Belediyesi, sağlıkla ilgili bilgilendirme toplantılarına Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ile devam ediyor.
Tekirdağ Eczacı Odası Konferans Salonu’nda 2 Aralık Cuma günü saat 15.30’da gerçekleştirilecek KOAH ile ilgili bilgilendirme toplantısında, Namık Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimlerinden Doç. Dr. Levent Cem Mutlu, hastalıkla ilgili bilgi verecek.
Bilgilendirme toplantıları belirli aralıklarla Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ Tabip Odası, Tekirdağ Eczacı Odası, Tekirdağ Diş Hekimleri Odası ve Tekirdağ Bölge Veteriner Hekimler Odası işbirliği ile gerçekleştirilecek.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, herkesi KOAH bilgilendirme toplantısına katılmaya davet ederek, “KOAH, dünyada en sık ölüme yol açan 4’üncü hastalık olarak biliniyor. Hastalığın türleri, ortaya çıkma nedenleri ve tedavi yöntemleri ile ilgili bilgilerin verileceği bu toplantıya tüm halkımızın katılımını diliyorum. Değerli halkımızın kendi sağlıkları ile ilgili doğru bilgilere ulaşmaları için etkinliklerimiz sürecek” dedi.