Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet verdi.
Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilmek istenen askeri darbe sonrasında demokrasiye sahip çıkmak üzere başlatılan mitinglerin sonuncu tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilirken, Tekirdağ mitingi de Süleymanpaşa’da Tekirdağ Valiliği önünde yapıldı.
Tüm il ve ilçe protokolü demokrasi ve şehitler için mitingde bir araya geldi
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da katıldığı “Demokrasi ve Şehitler Mitingine” Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü, Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Tekirdağ ilçe belediye başkanları, siyasi parti il ve ilçe başkanları, il ve ilçe protokolü, Süleymanpaşalılar ve diğer ilçelerden gelen vatandaşlar katıldı.
Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Siyasi Parti İl Başkanlarının vatandaşlara seslendiği miting İstanbul Yenikapı’da Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen mitinge canlı bağlantı yapılarak devam etti.
Miting öncesi alan Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yıkanıp temizlendi
Miting öncesi Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü alanda yıkama ve temizlik çalışması yaparken alan hazır hale getirildi.
Mobil tuvalet ve kabini ile miting boyunca hizmet verdi
Mitingin hazırlıklarının başlamasıyla birlikte vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere devreye giren mobil tuvalet yaklaşık dört saat boyunca 8 kabini ile Süleymanpaşalılara hizmet verdi.
Süleymanpaşa belediyesi ekiplerince 10 bin simit 15 bin su dağıtıldı
Temel ihtiyaçlar konusunda hassas davranan Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, miting boyunca vatandaşlara ikramlarına devam ederken, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan stant ile de 10 bin adet simit ve 15 bin adet bardak suyu vatandaşlara dağıttı.