TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçe Belediyesi Çocuk Kulübü, müzikal çocuk oyunu gösterimlerini ’Küçük Balık Bambam’ adlı oyun ile tamamladı.
Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde ’Komik Kurt’ ve ’Keçi Yavruları’ adlı oyun ile başlayan mayıs ayı etkinliklerinde ’Alis Harikalar Diyarında’ ve ’Survivor Eğlence Kampı’ adlı müzikal oyunların ardından ’Küçük Balık Bambam’ adlı müzikal oyun Süleymanpaşalı minikler için sahnelendi.
ÇOCUKLAR ÇEVREYİ KİRLETMENİN ZARARLARINI ÖĞRENDİLER
Dünya Çevre Haftası dolayısıyla hazırlanan saat 13.00, 15.00 ve 17.00 olmak üzere üç seans halinde sergilenen çevre konseptli oyunda, sevimli ve yardımsever ’Küçük Balık Bambam’ın okul çağına gelişi, deniz okulunda tanıştığı arkadaşları ve insanların denize attığı atıkların denizleri kirletmesi konusu işlenirken, Süleymanpaşalı çocuklar da çevreyi kirletmenin zararlarını eğlenceli bir şekilde öğrendi.
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİNE SÜRPRİZLER DEVAM EDECEK
Çocukların büyük beğenisini kazanan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü müzikal tiyatro etkinliklerinin mayıs ayı ile sınırlı kalmayacağının altı çizilirken haziran ayında da tüm Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerini sürprizlerin beklediği açıklandı.