21 Mayıs tarihleri arasında Uçmakdere Ayvasıl Plajında gerçekleştirildi.
19 Mayıs Perşembe günü başlayan kampın birinci gününde kamp alanına çadırlarını kuran 18-26 yaş arasındaki yaklaşık 30 genç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması ile başlayan günde drama, yüzme, plaj voleybolu ve yamaç paraşütü sporları ile akşam kamp ateşi çevresinde tiyatro gösterisi gerçekleştirdi.
KAMP ATEŞİ ÖNÜNDE ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARI SESLENDİRDİLER
Kampın ikinci gününde Tekirdağ Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (TEDADOSK) yetkilileri eşliğinde doğa yürüyüşü ile güne başlayan gençler, yaklaşık 5 saatlik yürüyüşün ardından serin sularda yüzmenin tadını yaşadı. Çalıştay ve proje sunumu ile devam eden ikinci gün etkinlikleri havanın kararması ile yerini kamp ateşi çevresinde müzikal gösteriye bırakırken Atatürk’ün sevdiği şarkıları hep birlikte söyleyen gençler, unutulmaz bir gece yaşadı.
KAMP SONUNDA KATILIM BELGELERİ TESLİM EDİLDİ
Kampın üçüncü ve son gününe çadırlarını toplayarak başlayan Ayvasıl Plajı misafirleri kamp alanı ile plaj ve çevresinde temizlik çalışması yaptı. Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mutlu Çınar katılımcılara teşekkür ederek katılım belgelerini verdi.
MOBİL TUVALET VE AŞEVİ GENÇLERE HİZMET VERDİ
3 gün boyunca Süleymanpaşa Belediyesi mobil tuvaletinin hizmet verdiği kampta, her öğün yemek ihtiyaçları ise Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi tarafından hazırlandı. Gençlik Kampı misafirleri unutulmayacak 3 günün ardından kampı noktalayarak Süleymanpaşa’ya döndü.