Tekira Alışveriş Merkezi’nin, 8. yılına özel başlattığı kampanya ile 100 TL alışveriş yapan vatandaşlar Jeep Renegade kazanma fırsatı elde ediyor.
Tekirdağ’ın gözde alışveriş merkezi olan Tekira AVM, 8. yılına özel başlattığı kampanya ile 10 Haziran-25 Eylül tarihleri arasında geçerli olmak üzere, 100 TL alışveriş yapan vatandaşlara Jeep Renegade kazanma fırsatı sunuyor. Tekira AVM’de düzenlenen kampanyada 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, fiş veya faturalarını danışmaya onaylatarak her 100TL’ye bir çekiliş hakkı kazanıyor.
KAMPANYAYI DUYAN TEKİRA’YA KOŞTU
Jeep Renegade kampanyasını duyan Tekirdağlı vatandaşlar, Tekira AVM’ye akın etti. Jeep Renegade aracını yakından inceleyen vatandaşlar, “Tekira AVM’de her zaman alışveriş yapıyorum. Bugün ise Tekira AVM’nin araba kampanyasından yaralanmak için 100 TL ve üzeri alışveriş yapacağım. Sıfır araba şanstır belki bana çıkar. Tekira’nın 8. yılına özel çok güzel bir ödül olur” dediler.
TEKİRA’YA DAMATLIK ALMAYA GİTTİLER MERCEDES KAZANDILAR
Geçtiğimiz yıl da, Tekira AVM’nin 7. yılına özel düzenlenen kampanyada, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinden damatlık almaya gelen nişanlı çift, katıldıkları çekilişte evlilik sonrası son model bir Mercedes sahibi olmuşlardı.