Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliğince Yürütülen Sonuç Odaklı Çalışıyoruz Projesi eğitimlerine bugün itibariyle start verildiği bildirildi.
Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Uzm. Dr. Mustafa Dönmez yaptığı açıklamada, Trakya Kalkınma Ajansı ve Tekirdağ Kamu hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nin işbirliğinde yürütülen, sağlık personelinin eğitimine yönelik "Sonuç Odaklı Çalışıyoruz" projesi eğitimlerinin başladığını belirtti.
Uzm. Dr. Mustafa Dönmez, proje kapsamında, Genel Sekreterliğe ve Birliğe bağlı 12 sağlık tesisinde hizmet veren 25 sağlık profesyoneline Tekirdağ Ağız ve Diş Hastanesi Toplantı salonunda sorun analizi eğitiminin verilmeye başlandığını bildirdi. Dr. Dönmez, "Amacımız, sorun analizi ile sorunların temel nedenlerini bulmak, sağlık tesislerimizde sorun olarak görünen ve birbirinden bağımsız olarak düşünülen birçok sorunun sebebi olan ana sorunu belirlemektir. Sorun analizi eğitimi ile birliğimize bağlı sağlık tesislerimizde, belirlenmeye çalışılan temel sorunun ve etkenlerinin neden-sonuç ilişkilerini kurmamıza çözüm arayacağımız sorunu, net olarak ortaya koyabilmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.