AK Parti Tekirdağ milletvekilleri, AK Parti’nin 15’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.
AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, AK Parti’nin 15’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çeşitli açıklamalarda bulundular.
Milletvekili Yel, sosyal medya hesabından, “14 Ağustos 2001 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ’Erdemliler Hareketi’ olarak kurulan milletin partisi, hepimizin partisi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 15. yılında da, ilk günkü aşk ve şevkle aziz milletimize hizmetkar olmanın heyecanını yaşıyoruz. 2023 yılı hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Yüce Rabbim demokrasi kahramanı necip milletimize daha nice 15 seneler hizmet etmeyi bizlere nasip eylesin” açıklamasında bulunurken, Milletvekili Akgün de “Hizmette ve başarıda 15. yılımızı kutluyoruz. Kutlu yürüyüşe ilk günkü aşk ile hep birlikte durmak yok yola devam” diyerek paylaşımda bulundu.
Milletvekili Ayşe Doğan ise, “14 Ağustos 2001 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Hiçbir şey eski gibi olmayacak’ diyerek çıktığı bu meşakkatli yolda hizmette ve başarıda sınır tanımayan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, 15. yılımızın ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
Tekirdağ milletvekilleri, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, genel merkezde düzenlenen AK Parti’nin 15. yılı törenine katılarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.