Van, Elazığ ve Bitlis’te gerçekleşen patlamalarda şehit olanlara Allah’tan rahmet dileyen Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, “Güvenlik güçlerimizin bu hain saldırının hesabını terör örgütünden, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da misliyle soracağına inanıyorum” dedi.
Van, Elazığ ve Bitlis’te gerçekleşen patlamalarda şehit olanlara Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dileyen Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, terörü lanetledi.
Günay yaptığı açıklamada, “Van, Elazığ ve Bitlis’te gerçekleşen patlamalarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Dirlik ve düzenimize kasteden hain terör örgütü belli ki 15 Temmuz’un ardından ülkemize hakim olan birlik ve beraberlik ruhundan dolayı telaşa kapılmış, yaklaşan sonuna doğru çaresizce nereye saldıracağını şaşırmıştır. Güvenlik güçlerimizin bu hain saldırının hesabını terör örgütünden, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da misliyle soracağına inanıyor, Türkiye’nin aydınlık istikbalinden kimsenin şüpheye düşmemesi gerektiğini bir kez daha bu vesileyle hatırlatmak istiyorum” ifadelerini kullandı.