Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) Başkanı Mehmet Çevik, Süleymanpaşa Belediyesi işbirliğinde Tekirdağ’da ’Cumhuriyet Bayramları ve Anıtkabir’ konulu fotoğraf sergisi açtı.
Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası’nda açılışı yapılan sergiye Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Münür Karaevli, davetliler ve sanatsever Süleymanpaşalılar katıldı.
"Süleymanpaşalılar adına kendisine çok teşekkür ediyorum"
Tamamı Mehmet Çevik tarafından çekilen 23 eserin yer aldığı serginin açılışında konuşan Başkan Eşkinat, "Cumhuriyet’in 93’üncü yılını kutladığımız bu güzel günde TEFSAD Başkanımız Mehmet Çevik birçok eseri başka yerlerde sergide olmasına rağmen bugün burada da bir sergi açarak bizleri çok mutlu etti. Ben Süleymanpaşa Belediyesi ve tüm Süleymanpaşalılar adına kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu
"Süleymanpaşa Belediyemizin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri muhteşemdi"
Başkan Eşkinat’ın ardından söz alan TEFSAD Başkanı Mehmet Çevik ise "Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri gerek fener alayı gerekse Antakya Medeniyetler Korosu konseri olmak üzere muhteşemdi. Ben başkanımıza şehrimize her anlamda ettiği hizmetler için teşekkür ederim" dedi.
"Uluslararası yarışmalarda derece elde eden fotoğraflarımla bir sergim daha olacak"
Serginin Tekirdağ’da Cumhuriyet Bayramları’nda ve Anıtkabir’de çektiği fotoğraflardan oluştuğunu ifade eden Çevik, "Önümüzdeki günlerde bir sergim daha olacak. Benim uluslararası yarışmalarda derece elde eden fotoğraflarımı sizlerle paylaşacağım. Bugün burada beni yalnız bırakmayan tüm sanatseverlere teşekkür ederim" ifadelerini kaydetti.
Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası’nda açılışı yapılan Mehmet Çevik’in Cumhuriyet Bayramları ve Anıtkabir Fotoğraf Sergisi 11 Kasım Cuma gününe kadar ziyarete açık olacak.