Tekirdağ Büyükşehir ve 11 ilçenin belediye başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
Genel Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı katıldı. Belediye başkanları, önümüzdeki dönem Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri bünyesinde gerçekleşecek olan temel atma törenleri ve açılışlarla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na davette bulundu.
Belediye başkanları, Kemal Kılıçtaroğlu ile görüşmelerinin ardından, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’yü de ziyaret etti.