AK Parti Tekirdağ Milletvekillileri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, Van’ın Çaldıran ilçesinde şehit düşen 6 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.
Van’ın Çaldıran ilçesinde, zırhlı askeri araçların geçişi sırasında PKK’lı teröristler, yola önceden tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, uzaktan kumandayla infilak ettirdi, ardından da roketatarla ateş açtı. Araçta bulunan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kıvanç Cesur, Astsubay İbrahim Tıraş (25), jandarma uzman çavuşlar Murat Sarıgül (43), Emre Türkmen (27) ve Ferdullah Kaygusuz (24) ile 1 astsubay şehit olurken, 1’i ağır 2 asker de yaralandı. Olayın ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan sosyal medya hesaplarından terörü kınayarak başsağlığı mesajı yayımladı.
AK Parti Tekirdağ Milletvekilli Mustafa Yel, sosyal medya hesabından, “Van’ın Çaldıran ilçesinde şehit olan 6 askerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Yaralı olarak kurtulan askerlerimize de acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Tekirdağ Milletvekilli Ayşe Doğan ise, “Van’daki hain saldırıda şehit edilen 6 askerimize, Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz” şeklinde paylaşımda bulundu.