3. Lig 2016-2017 sezonuna ’şampiyonluk’ sloganıyla girecek olan Tekirdağspor, 1 dış, 5 iç transferle takımın oluşumunu büyük ölçüde tamamladı.
Yönetim binasında düzenlenen imza törenine Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu ile beraber Futbol Şube Sorumlusu Volkan Nallar, As Başkan Ersan Özcan, 2. Başkan Özkan Sobacıoğlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Şerif Dırak katıldı.
Başkan Aydoğdu yaptığı açıklamada, "Sezona mutlak galibiyet sloganıyla gireceğiz, kadromuz yüzde doksan tamamlandı. Bir ya da iki transfer dışında olağanüstü bir durum olmadığı sürece transferleri bitirdik. Takım tahmini Ağustos başında kampa girecek. Kamp yerinin Nevşehir olacağını kararlaştırdık. Bu sezon büyük taraftarımızın zevkle Tekirdağspor’u izleyecekleri kanısındayım. Taraftarlarımız takımına tam destek için kombinelerini almalarını bekliyorum" dedi.
Tekirdağspor, 2014 yılında profesyonel olarak futbol kariyerine başlayan sağ kanat oyuncusu genç oyuncu Mehmet Çiloğlan, 1920 Maraşspor’dan transfer ederken, Çağan Kazancılı, Mehmet Küçükdurmuş, Abdülkadir Özdemir, Rıdvan Kasapoğlu ve Alpay Koldaş’la sözleşme yenilendi.