Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü güz dönemi yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı.
TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’nın başkanlığında, yoğun bir yaz döneminin ardından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, yatırımlar hakkında detaylı bir değerlendirme toplantısı yapıldı. TESKİ Süleymanpaşa Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, TESKİ Yönetim Kurulu Üyeleri, TESKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve İlçe Şube Müdürleri katıldı.
Toplantı süresince TESKİ’nin il genelinde sürdürdüğü çalışmalar hakkında geniş çaplı değerlendirmeler yapıldı. Daire başkanlıklarının çalışmaları incelendi, talepleri dinlendi. İlçelerde TESKİ’nin hizmetlerini sürdüren ilçe müdürlüklerinin ihtiyaç ve talepleri de detaylı olarak görüşüldü, çözüm üretme yolunda fikir arayışında bulunuldu.
Geç saatlere kadar süren toplantının sonunda konuşma yapan TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, “Yoğun bir yaz döneminden başarıyla çıktık. Yaz aylarında tatil bölgelerinin nüfusunun oldukça artmasından dolayı aşırı derecede su ihtiyacı doğmaktadır. Özellikle bu tatil bölgelerinin su sorununu çözmek için yaz sezonuna yetiştirdiğimiz ve hizmete aldığımız içme suyu altyapı çalışmaları sayesinde yaz boyunca hiç su sıkıntısı yaşamadık. Ayrıca çok kurak bir yaz dönemi geçirdik. Şu anda da yatırımlarımız hızla devam etmektedir. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kısa vadede çok büyük işler yaptık ve daha da büyüklerini yapacağız” dedi.
Genel Müdür Dr. Şafak Başa, her zaman vatandaş odaklı olunmasının, vatandaşın asla mağdur edilmemesinin ve özveri ile çalışılmasının talimatını vererek, sözlerini tamamladı.