Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetlerinin Verilmesi” projesinin Teknik Destek Operasyonu çerçevesinde Bolu’da Etkili İletişim Eğitimi düzenlendi.
Eğitime Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezleri’nin personelleri iştirak etti. Bu çerçevede Namık Kemal Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi personeli Fatih Şahin, Kemal Serbes ve Serpil Cılgın eğitimde yer aldı.
Üç gün süren eğitimde etkili iletişimin departmanlar ve kişiler arası önemi, işe yansıması, iletişim döngüsü, etkili iletişimde kritik faktörler (kendini ifade etme, etkin dinlenme, algılama farklılıkları, beden dili ve empatik iletişim, güvenli davranış modelleri, geri bildirim, yapıcı diyalog, proaktif yaklaşımlar ve iletişim ile ilişkisi, interaktif sınıf içi ve sınıf dışı uygulamalar üzerinde duruldu. Katılımcıların oldukça faydalı geçtiğini vurguladığı eğitim, katılım sertifikalarının verilmesi ile son buldu.