Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tekirdağ İl Temsilciliği, ilçe temsilcilerini belirlemek üzere, Gençlik Spor Müdürlüğü Değirmenaltı Gençlik Merkezinde bir araya geldi.
İl Temsilcisi Emrah Hekim ve İl Teşkilat Koordinatörü İsmail Erol önderliğinde, Genel Merkez Teşkilat Koordinatörlüğü Başkan Yardımcıları Köksal Aci ve Serkan Şahin’in katılımları ile düzenlenen mülakat programında, Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi Alparslan ve Haydar Liman da hazır bulundu. 11 ilçeden adayların bulunduğu 25 kişilik bir ekiple yapılan mülakat sonuçlarının genel merkezde yapılacak değerlendirmenin ardından açıklanacağı belirtildi.
"Gençliğin insiyatifi ile kurulmuş bir vakıf"
Mülakatlar ile ilgili Teşkilat Koordinatörü İsmail Erol, ’’Türkiye Gençlik Vakfı, ülkemiz gençliğinin inisiyatifi ile kurulmuş, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen ’yeni nesil gençlik vakfı’dır. İlimizde; Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde birimlerimiz, hanım teşkilatlarımız, lise birimlerimiz, ortaokul birimlerimiz, çalışan gençlik birimlerimiz bulunmaktadır. Bunlar tamamen ülkemiz gençliğinin daha dinamik, daha bilinçli daha ahlaklı ve daha manevi duygularla donatılması için yapılan çalışmalardır. Vakfımız yakın zamanda Bakanlar Kurulu kararı ile kamu yararı statüsüne geçmiştir.’’ dedi.
"Gençlere sahip çıkmaya devam edeceğiz"
TÜGVA Tekirdağ Teşkilat Koordinatörü İsmail Erol ise, "Allah izin verdiği sürece yine aynı bilinçle ilimizdeki gençlere sahip çıkmaya devam edeceğiz. Onların ihtiyaçlarını dinleyip, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve milli manevi değerlerimizi kazandırmak için çalışacağız. Bugün burada da ilçe temsilcisi adaylarımızın mülakatlarını yapmak için bir araya geldik. Allah hepsine hayırlı görevler nasip etsin. Hepsi ülke gençliği için görev aşkı ile dolular. İnşallah tüm ilçelerimizde, tüm gençlerimize sahip çıkmak adına ve onlara milli bilinç kazandırmak için canla başla çalışan ekipler oluşturacağız" ifadelerini kaydetti.