Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan Malkara ilçesinde iadeyi ziyaretlerde bulundu.
Vali Mehmet Ceylan, Malkara Kaymakamı Osman Altın’a iadeyi ziyarette bulundu. Vali Ceylan, Hükümet Konağı girişinde Kaymakam Osman Altın, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın tarafından karşılandı. Ziyarette Kaymakam Osman Altın ve yetkililer, Vali Ceylan’a Malkara ilçesi hakkında bilgi verdi.
Kaymakamlık ziyareti sonrasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a iadeyi ziyarette bulunan Vali Ceylan, belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Yurdakul ve Belediye Meclis Üyelerinden bilgi aldı.
Daha sonra Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’na iadeyi ziyarette bulunan Vali Ceylan, Malkara TSO girişinde Başkan Ümran Bilgin ve üyeler tarafından karşılandı. Vali Ceylan, bir süre Başkan Bilgin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet etti.
Malkara Ticaret Borsası’nı da ziyaret eden Vali Mehmet Ceylan, Malkara Ticaret Borsası Başkanı Adnan Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaretlerde Vali Ceylan’a; Kaymakam Osman Altın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan ve İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın eşlik etti.