2015 yılının ilk ayı yani Ocak ayının sonlarına yaklaştığımız günümüzde, 2015 model amiral gemileri merakla beklenmeye başladı. Özellikle üst seviye akıllı telefon almak için, şu an çok iyi bir zaman değil uyarısını yapmak istiyorum.
Yeni modellere çok az kaldı... Dikkat!

Alacağınız Galaxy S5, HTC One M8, LG G3 gibi üst seviye modellerin önümüzdeki aylarda yeni modelleri çıkacak. Galaxy S6, One M8 ve LG G4 gibi modellerle beraber, mevcut modellerin de fiyatı düşecek. O yüzden çok aceleniz yoksa yeni modelleri beklemenizi tavsiye ediyoruz. 

Hala yüksek fiyatlara sahip, özellikleriyle de 1 yılı devirdikleri için fiyatını pek haketmemeye başlayan modelleri, ne kadar iyi olursa olsunlar listemize dahil etmiyor. Listemizin amacı, fiyatına göre en mantıklı modelleri koymak.

Beklemeyi bir kenara koyalım. Şu an yeni bir Android tabanlı akıllı telefon almak istiyorsunuz. Peki ne almanız gerekiyor? 

İşte yüksek fiyattan, düşük fiyat seviyesine doğru sıraladığımız en alınabillir Android listesinin Ocak bölümüyle karşınızdayız.

Karşınızda ezber bozacak, Ocak ayının en iyi Android telefonları listesi!

NOT: Sıralama yüksek fiyatlardan, düşük fiyatlı cihazlara göre yapılmıştır. Fiyatlar Türkiye'nin büyük perakende firmalarından alınmış olup, garantili cihazlara aittir.

İŞTE OCAK AYININ EN İYİ ANDROİD TELEFONLARI