Akıllı telefon piyasasında uzun zamandır sesi duyulmayan Acer firmasının ön kamerası ile rakiplerine fark atan bir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlandığı öğrenildi. Selfie odaklı bir akıllı telefon Acer S59 hakkında detaylı inceleme bu haberimizde sizleri bekliyor? Acer S59 tüm özellikleri, fiyatı ve ne zaman piyasaya çıkacağının yanıtları bu haberde...
Tayvanlı üretici Acer, uzun bir süredir akıllı telefon piyasasında görünmüyordu. Ancak sızdırılan bilgilere göre Acer, güçlü bir ön kameraya sahip bir akıllı telefonla geri dönecek.

13 Megapiksel Ön Kameralı Acer S59
Benchmark testinde ortaya çıkan Acer S59, Desire Eye ve ZenFone Selfie modellerine rakip olacak gibi gözüküyor. 13 Megapiksel ön kameraya sahip olan Acer S59, sızdırılan bilgilere göre rakiplerinin bir adım gerisinde kalacak. Zira kriter testinde yer alan özelliklere baktığımızda bu ön kameranın LED flaş ile desteklenmediğini görüyoruz.

Acer S59'un diğer özelliklerine baktığımızda ise 5 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü bir ekran görüyoruz. Sekiz çekirdekli MediaTek MT6753 çipsetinden gücünü alan Acer S59, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip.

Acer S59'un arka tarafta kullanılan kamerada tıpkı ön tarafta olduğu gibi 13 Megapiksel çözünürlüğünde. Otofokus, HDR ve LED flaş ile desteklenen ana kamera aynı zamanda ön kameranın da yapabildiği gibi 4K video çekebiliyor.

Android'in en güncel işletim sistemi 5.1 Lollipop ile çalıştığı görülen Acer S59'un çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz belli değil.