-Suriye'deki Türk toprağı Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun tahliye edilmesiyle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

POLİTİKA

-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yıldırım Belediyesi'nin yeni araç filosunun hizmete başlaması ve amatör kulüplere spor malzemesi teslim töreni, ardından AK Parti il kadın ve gençlik kollarının olağan kongrelerine katılacak. (Bursa)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, valilik ziyareti ve il kongresi ardından, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek. (12.30-13.00-15.00-Kayseri)

-CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, partisinin Beykoz Yenimahalle bürosunun açılışına katılacak. (13.00-İstanbul)

DÜNYA

-Bosna-Hersek Federasyonu Milli Eğitim Bakanı Damir Maşiç, Bosna Sema Eğitim Kurumları tarafından düzenlen 6. Bilim Proje Fuarı BOSEPO'da dereceye giren öğrencilerin ödül törenine katıldı. (Saraybosna)

-Gazze'de binlerce kişiye yardım ulaştıran Kimse Yok Mu gönülleri fethediyor. (Gazze)

-Dünyanın farklı kıtalarında bulunan üniversiteler Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen fuarda bir araya geldi. (Astana)

-Bamako Fransız Enstitüsü ve Mali Siten’k İletişim Derneği’nin ortaklaşa organize ettiği ödül töreninde Ufuk Türk Okulları, Fransa’nın Frankofoni Gelişim Bakanı Annick Gigardin’in elinden ödül aldı. (Bamako)

SPOR

-Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 21. Hafta maçlarına Mersin İdmanyurdu-Kardemir Karabükspor, Balıkesirspor-Gençlerbirliği, Kasımpaşa-Trabzonspor ve Eskişehirspor-Beşiktaş karşılaşmalarıyla devam edilecek. (Mersin-Balıkesir-İstanbul-Eskişehir-13.00-16.00-19.00)

- PTT 1. Lig’de 21. Hafta maçlarına Şanlıurfaspor-Karşıyaka, Manisaspor-Adanaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediye-Antalyaspor ve Adana Demirspor-Boluspor karşılaşmaları ile devam edilecek. (13.30/16.00/18.30)

- Basketbolda Royal Halı Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe Ülker ile Anadolu Efes Gaziantep’te karşı karşıya gelecek ve kupa sahibini bulacak. (17.00-Gaziantep)