2015 yılında Ukash’in hizmet vermeye son vermesinden sonra, gelişmiş ve hızlı ödeme yöntemleri icat edilmeye başlandı. Bunun üzerine dünya üzerinde en çok kullanılan ve talep gören üç marka hakkında soru işaretleri ve eleştiriler oluşmaya başladı. Biz bu üç markayı detaylı biçimde inceleyerek içinizdeki ukdeyi silmek için çabalayacağız.

Bu kartların faydaları nelerdir?

Güvenlik: İnternet üzerinden yapılan dolandırıcılıklar neticesinde insanlar hiçbir şekilde kredi kartı bilgilerini online alışverişlerinde paylaşmak istemiyorlar. Bu sebepten ötürü ortaya çıkan bakiye yükleme özellikli kartlara ihtiyaç duyulmaya başlanmıştır. Bu kartlar ucuz astropay al olarak dünya üzerinde en çok kullanılan kartlar olmuştur.

Yeni arayışlar: Ukash dünya genelinde hizmet vermeye devam ederken 2015 yılında kapanınca ortaya yeni iş fikirleri ve ödeme yöntemi biçimleri geldi. Veya mevcut ödeme yöntemleri ukash benzeri ve daha iyisi sistemler geliştirerek pazarda yer etmeye başladılar.

Üçüncül şahıs: İnternet üzerinden alışveriş yaparken adınızı soyadınızı, telefon numaranızı, adresinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Bu bilgilerin ne şekilde saklandığını ve ele geçirilip geçirilemeyeceğini bilmediğiniz için uzak durabilirsiniz. Özellikle kimlik numaranız gibi bilgileri paylaşmamak için bu ödeme yöntemlerinden yararlanabilirsiniz.

İhtiyacın kadar harca: Bu ödeme yöntemleri sanal kredi kartı mantığıyla çalışmaktadır. İhtiyacınız olan tutar kadar alım yapabilmektesiniz. Böylece kredi kartının sunduğu amansız limitlerin hepsini harcayıp ödeyememe gibi bir durumla karşılaşmazken, yüksek faizler ve işletim ücretleri ödemezsiniz. Bunun için astropay kart tercih etmenizi öneririz.

Tüm bu özelliklerin hepsini bir arada bulabileceğiniz bir sistem olan sanal kredi kartları sayesinde mali dengenizi sağlar ve gereksiz ödemelerden kurtulursunuz. Hiçbir kesinti olmadan istediğiniz bakiyeyi alabileceğiniz sitemiz ortalama olarak 2 dakika içerisinde astropay kart ihtiyacınıza çözüm oluşturacaktır.

Bu üç kartın sizlere sağlayacağı özellikler sayesinde uzun yıllar ticari sicilinizi temiz tutabilirsiniz. Geciken kredi kartı asgari ödeme tutarları, taksitleri, faizleri ya da hiç ödeyemediğiniz için KKB tarafına bildirilen güvenilmez müşteri seviyesine çekilmezsiniz.

Kendinizi güvene almak ve en uygun fiyatlarla sorunsuz alışveriş için dünyanın en çok kullanılan sanal ödeme sistemlerini tercih etmeniz önerilmektedir.

http://astropaykart.gen.tr/