Asus ZenFone serisine ilginin büyük olması üzerine aileye yeni üyeler de kazandırmaya devam kararı aldı. 5000 mAh pil kapasiteli yeni telefonu Asus ZenFone Max'ı duyuran firmanın yakın zamanda zor durumdaki HTC firmasını da alabileceği konuşuluyor. İşte Asus'un yeni ve dev 5000 mAh pil kapasiteli Asus ZenFone Max modeli akıllı telefonun tüm özellikleri ve detaylı incelemesi....

Asus’un ilgi gören ZenFone serisi modellerini yeni nesil ZenFone 2 modelleri ekledi ve ilgi daha da arttı. Zor durumdaki HTC’yi alma ihtimali bile olan ve ciddi bir atağa geçen Asus mobil bölümü son olarak ürün gamındaki akıllı telefon sayısını arttırdı. Bugün ilan edilen Asus ZenFone Max modeli, içerdiği 5000 mAh kapasiteli bataryasıyla yok artık dedirtiyor ve bazı rakiplerini ikiye katlıyor.

Adeta mobil tip bataryalar gibi yüksek bir kapasite sunabilen bu cihaz, istenirse diğer cihazları USB üzerinden şarj etmeyi de başarıyor! 5.5 inç IPS 720p ekran ve Gorilla Glass 4 koruyucu kaplama içeren telefonda dört çekirdekli 1.2 GHz Snapdragon 410 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı ve microSD kart yuvası gibi fena olmayan özellikler var.

13 MP dual LED flaşlı kamerada lazer asistanı yer almakta ve öndeki 5 MP selfie kamerası 85 derece çekim yapabilmekte. Çift SIM destekli cihaz Android 5.0 ve Zen UI 2.0 kullanıcı arabirimi yüklü olarak satışa sunulacak. 4G LTE desteği dışında GPS ve Bluetooth 4.0 standart. (Akillitelefon.com)