Telefon pazarına hızlı bir giriş yapan ve bir hayli iddialı akıllı telefonlarıyla dikkat çeken Asus, yeni 3 akıllı telefon modeli, Zenfone 2 Deluxe, Zenfone 2 Laser ve Zenfone Max'ı tanıttı. Bu telefonlardan Zenfone 2 Deluxe ana bellek miktarı ile Zenfone 2 Laser kamerasıyla ve Zenfone Max, sunduğu dev pille dikkat çekiyor. İşte bu 3 telefonun teknik özellikleri...

Her üç telefon da Android 5.0 ile geliyor. Telefon; arka kısmındaki poligonal tasarımlı kaplamasıyla ilk bakışta dikkat çekmeyi başarıyor.

Çift SIM kart desteği sunan Zenfone 2 Deluxe; 5.5 inç’lik Full HD -1920×1080- ekrana sahip. Bu ekran; Gorilla Glass 3 ile koruma altına alınmış durumda.

Gücünü Intel’in Atom yongasetinden alan Zenfone 2 Deluxe, 4 GB ana bellek ile birlikte geliyor. 64 ve 128 GB’lık dâhili depolama seçenekleri sunan telefon, aynı zamanda bir de microSD bellek kartı yuvasına sahip.

Ön kamera 13 megapiksel çözünürlük sunarken arka kameranın çözünürlüğü 5 megapiksel. Telefonun sahip olduğu batarya ise 3.000 mAh kapasite sunuyor.

5 inç’lik 1280x720p –Yarı HD- çözünürlük ile gelen ve bu ekranı Gorilla Glass 4 ile koruyan Zenfone 2 Laser, Snapdragon 410 yongasetine sahip.

Bu yongaseti; 2 GB ana bellek ile destekleniyor. 8 ve 16 GB’lık iki farklı depolama alanı seçeneği ile satışa sunulacak olan telefonlar da bellek kartı yuvası da unutulmamış. Asus, Zenfone 2 Laser’de 2.400 mAh’lık bir batarya kullanmış.