İlk olarak 2002 yılında animasyon filmi olarak karşımıza çıkan buz devri büyük küçük herkesin ekran karşısında eğlence dolu anlar yaşamasını sağlamıştır. Animasyon filmleri arasında köklü bir geçmişe sahip olan buz devri her yaştan insanın ilgisini çekmeyi başarmış bir yapımdır. İlk animasyon filmi ile gişede büyük bir hâsılat yakalayan filmin devamı niteliğinde ardından 4 film daha çekilmiştir. Son olarak olarak karşımıza çıkacak olan animasyon filminin vizyon tarihi 15 Temmuz 2016 olarak bilinmektedir. İzleyenlerin komedi dolu anlarla birlikte eğlenceli dolu bir maceraya yolculuk yapacağı buz devri animasyon filmi zamanın teknolojisini en iyi şekilde kullanarak senaryo ve seslendirme de üstün bir başarıya imza atmıştır. Teknolojinin gelişmesi hayatımızın her alanında olduğu gibi sinema sektöründe de büyük önem taşıyan yenilikleri beraberinde getirmiştir. Gelişen teknoloji ile birlikte animasyon filmlerinin kusursuz bir güzellikte en iyi görüntü kalitesinde hayata geçirilmesi sağlanmıştır.

Buz devri arasında büyük önem taşıyan yapıtlar arasında yer alırken aynı zamanda kahramanları da herkes tarafından sevilmektedir. Türünün en çok hasılat yapan yapımı olan buz devri buzul çağı ve çeşitli kurgularla eğlence dolu bir senaryo ile karşımıza çıkıyor. Animasyon filminde dikkat çeken karakterler arasında yer alanSid’i John LeguizamoseslendirirkenManny’i Ray Romano ve Diego isimli kahramanımızı da DenisLeary ismi seslendirmektedir. Kahramanlarımız bu kez dünyaya çarpacağı düşünülen bir göktaşından kaçabilmek için daha önce hiç görmedikleri bir yolculuğa çıkarlar. Hiç görmedikleri yerlerde değişik yaratıklarla karşılaşacak olan Manny, Sid, Diego ve arkadaşları serinin beşinci filminde de macera dolu bir yolculuğa adım atacak. Animasyon filmi konusu ve kahramanları ile herkesin büyük bir merakla beklediği yapımlar arasında yer almaktadır. Animasyon filmini sitemiz üzerinden Full hd Buz Devri 5 izle olarak bulabileceğiniz yapım animasyon, aile ve komedi türünde yer almaktadır.

Filmleri üstün kalite ve çözünürlükte izleme şansını sizlere en iyi şekilde sunan sitemiz üzerinden buz devri animasyonunu da vizyona girdiği tarihten itibaren Full hd olarak izleme şansına sahip olabilirsiniz. İzlerken aynı zamanda komedi ve macera dolu anları yaşayacağınız animasyonu Türkçe dublaj Buz Devri 5 izle seçenekleri ile de sitemizde bulabilirsiniz. Türkçe dublaj ve altyazılı olarak izleyebileceğiniz animasyon filminin yönetmen koltuğunda Mike Thurmeier ismi yer alırken yapımcılığını Fox AnimationStudios ve Blue SkyStudios firmaları üstlenmiştir. İzlerken aynı heyecanı yüreğinizde hissedeceğiniz animasyon filmi ailenizle birlikte eğlence dolu anlar yaşamanızı sağlayacak. Seri bir animasyon olan filmdeki Manny, Sid ve Diego üçlüsü bu kez de eğlence ve macera dolu anlara sahne olacak. Sevilen animasyon filmini üstün görüntü kalitesinde kesintisiz ve Türkçe dublaj seçenekleri ile sitemiz üzerinden kolayca izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.hizliizlefilm.net