En zorlu şartlara meydan okuyan teknolojisi ile Casio G-Shock saat modelleri, güvenli ve avantajlı alışverişin adresi Konyalı Saat’te sizleri bekliyor.

G-Shock, 10 yıl pil ömrü, 10 bar basınç direnci ve 10 metre yüksekliğe kadar darbe direncine sahip ürünleri ile dayanıklılığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Benzersiz yapısından asla taviz vermeden ürün 1983’ ten beri gelişmeye devam ediyor.

Mutlak Direnç Casio G-Shock ile Bileğinizde

Sanatın yaratıcılığını ve uç sporların verdiği heyecanı tasarımlarına yansıtan Casio G-Shock modelleri, Konyalı Saat’te sizlere sunuluyor. Her yaştan kadın ve erkek kullanıcıya hitap eden ürün darbelere karşı dayanıklılıkları ve su geçirmez özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Yer çekimi kuvveti testlerinden geçen saatler, kullanıcının her iki koluna da rahatça takılabilmesi ve dengeli kullanım sağlaması için detaylı hesaplamalar yapılarak üretiliyor. Boşluklu kasa yapıları sadece birkaç noktadan destekleyerek dışarıdan gelen darbelere karşı iç mekanizmayı koruyor. Ayrıca iç ünitenin önemli parçalarının etrafındaki koruyucu madde sayesinde saat daha dayanıklı hale geliyor. Bazı modellerde GPS uydu sinyallerini ve karasal zaman ayarı sinyallerini alabilme özelliği ile bulunduğunuz yer neresi olursa olsun G-Shock daima doğru zamanı gösteriyor. 200 metre derinliğe kadar dayanıklılığı olan ürün Casio şarj sistemi sayesinde güneş ışınlarını kullanarak kendi kendini şarj edebiliyor.

Konyalı Saat: Prestijin Deneyim ile Buluşması

65 yıllık deneyimi ile Konyalı Saat bünyesinde Casio, Tissot, Tag Heuer gibi dünyaca ünlü markaları bulunduruyor. Müşteri memnuniyetine ön planda tutan Konyalı Saat, tüm markaların orijinalliğini %100 garanti ediyor. Türkiye’nin 8 farklı şehrinde bulunan 22 mağazasının yanı sıra online alışveriş imkanı ile sizlere kesintisiz hizmet sunmayı amaçlıyor.

Marka, geniş içeriğe sahip resmi Youtube sayfası aracılığı ile Türkiye’ de bir ilke imza atarak ürünlerini satışa sunduğu markaların modellerini, mankenli tanıtım videoları ile sizlere sunuyor. Bu videoları izleyerek ürünler hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Konyalı Saat, ürünlerin tanıtımında gösterdiği özeni ürün teslimatında da devam ettiriyor. Ücretsiz kargo avantajı ile satışı gerçekleştirilen ürünler teslimat süresi 2- 3 gün olan sektör ortalamasının aksine sadece 1 gün içerisinde adrese ulaştırılıyor. Tüm saat modellerinin satışı vade farksız 9 taksit, yetkili teknik servis güvencesi, kullanıcı dostu iade ve mağazada değişim hakkı ile yapılıyor.

Zengin saat modelleri arasından kendinizin ya da sevdiklerinizin tarzınıza en çok uyanı www.konyalisaat.com.tr adresini ziyaret ederek kolay ve hızlı bir şekilde hemen satın alabilirsiniz.