Bu firmanın facebook alanın yaptığı reklam tanıtımları ile de facebook beğeni kapsamında hizmet verdiği ve kullanıcıların sayılarını artırmak amacıyla duayen medyanın katkı sağladığı görülmektedir.

Facebook Beğeninin Faydaları

tarzında yapılan işlemlerde eğer facebook sitesinde popüler olmayı amaçlıyorsanız, bir ürününüz varsa ve bunu ön plana çıkarmak istiyorsanız hemen bu firma ile iletişime geçmenizde yarar bulunmaktadır. Böylece yolları ile reklamınızı yapmış olacağınız ve çok geniş bir kesime isminizi duyuracağınız da bir gerçektir. Bu amaçla facebook kanallarında elbette ki izleyici sayınızda da çoğalma olacağı, bu sayede de ülke çapında isminizi veya da ürününüzün adını duyuracağınızı bilmenizde fayda bulunmaktadır. Elbette ki facebook sayfasında beğeni alma için bir maliyet ödemeniz gerekecektir ancak çok geniş bir yelpazeden beğeni alacağınız için sizin reklamınızın da tam olarak yapılacağı ve bu sayede çok geniş bir kesim tarafından tanınacağınız da bu işlemlerin size sağlayacağı hizmetler olacaktır.

Elbette ki Duayen medya yolu ile kurumsal, bireysel ve sadece türk beğenileri de içinde olmak üzere yapılacaktır. Firma size ne kadar beğeni sağlayacağını da taahhüt ederek bu beğeni size sağlanacaktır. Satın alacağınız facebook beğeniler bir gün içinde gönderilmekte ve başlayarak tamamlanabilmektedir.