Televizyon izlemeyi çok seven ve farklı kanalları gezmekten hoşlananlar için artık birçok dijital yayın bulunuyor. Bu dijital yayınlar sayesinde, yerli ya da yabancı çok ayıda kanal elinizin altında oluyor ve size doya doya izlemek kalıyor.

Dijital yayınlar arasında kaliteli olanını arıyorsanız, o zaman seçiminiz kesinlikle Digitürk’ten yana olmalı. Digitürk, hem kaliteli yayıncılık anlayışı ile hem de sınırsız kanal seçeneği ile evlerinizin başmisafiri olmayı başarmış durumda. Digitürk hakkında bilgi sahibi değilseniz hiç merak etmeyin, bu konuda size detaylı bilgi verecek bir internet sitesi bulunuyor. http://www.ligcom.com/ sitesi, Digitürk hakkında en ufak ayrıntıya kadar her bilgiye sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Sitede Digitürk’ün güncel kampanyalarından ve paket seçeneklerinden ayrıntılı olarak söz edilmiş. Verilen bilgiler oldukça anlaşılır şekilde ve her yaştan her insanın rahatlıkla anlamasına olanak sağlıyor. Sitede Digitürk paketleri ayrıntılı şekilde anlatılmış. Seçtiğiniz paketi incelediğiniz zaman, izleyebileceğiniz kanalları hemen görebiliyorsunuz. Ayrıca fiyatları konusunda da sizi tereddütte bırakmak istemeyen site, bütün paketlerin fiyatlarına da yer vermiş.  Fiyatların kampanyalı ve kampanyasız olarak belirtilmiş olması, hangi aylarda ne kadar fatura ödemeniz gerektiği konusunda size yardımcı oluyor. Fiyatların dışında, kurulum ve uydu alıcısı hakkında da bilgiye yer verilmiş.

Ayrıca sitede Digitürk bayileri hakkında da bilgi verilmiş. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da bulunan Digitürk bayileri hakkında bilgi veren site, bu bayilerin hizmetlerine de değinmiş.  Digitürk Beylikdüzü, Digitürk Sarıyer, Digitürk Bahçelievler, Digitürk Esenler, Digitürk Bakırköy,Digitürk Ümraniye ve Digitürk Kadıköy hizmet verilen ilçelerden sadece birkaçı.

Sitenin blog bölümünde ise, Digitürk ile ilgili birçok makaleye ulaşmak mümkün. Hazırlanmış birbirinden güzel makaleleri okuyarak, aklınıza takılabilecek her türlü sorunun cevabına ulaşabilirsiniz.

Sitede sizin işinizi kolaylaştırmak için bir de başvuru formu hazırlanmış. bu formu doldurduğunuz zaman, yetkili kişiler hemen sizi arıyor ve üyelik işlemleriniz kısa sürede gerçekleştiriliyor. Size her konuda yardımcı olabilecek şekilde hazırlanmış bu siteyi ziyaret etmeden Digitürk üyesi olmayın.